maandag 13 augustus 2012

Mist en regen

Datum
13 augustus 2012    (dag 38)

Van
Santiago de Compostella  
Naar
Pino deVal
Gereden afstand
61 km  (750 hm)
Totaal gereden afstand
2615 km

Na gisteren een rustdag in Santiago te hebben gehad gaan we vandaag weer verder. Het laatste traject naar Cabo de Finisterre staat nog op het programma. Finisterre is het eindpunt van de voorloper van de Camino, de prehistorische sterrenbaan.
Gisteren hadden we ook al wat regen gehad. Vandaag regende het weer ouderwets en moest de regenkleding weer aan. De route naar Finisterre kent nog twee flinke beklimmingen. Van Santiago werd het weer steeds slechter. Met het beklimmen van de eerste berg werd het bijzonder mistig. Helaas hebben we van de omgeving die weer heel anders is als het voorgaande weinig meegekregen. Na Noia werd het beter. De tweede beklimming was echter een stuk zwaarder. Hele stukken van 9% en dat is met volle bepakking pittig. Boven op de beklimming hebben we een mooi hotel genomen. Na zoveel kou regen en mist heb je wel zin in een warme douche. Helaas, toen we ons geïnstalleerd hadden en wilden douchen bleek er alleen koud water uit te komen. Tja, als pelgrim maak je wat mee. Navraag leerde dat er een regelaar kapot is en vandaag niet meer gerepareerd zal worden. Omdat we geen zin hebben om verder te rijden maar korting gevraagd en gekregen. We blijven immers HollandersJ
  
We begrijpen dat er belangstelling is voor een “dia-avond” over onze reis. Wij willen deze in het najaar graag organiseren en willen dan graag weten hoeveel belangstelling hiervoor is. Als je wil komen, stuur dan een email naar h.ververs@chello.nl (niet via “reacties”). Dan zullen we je via email op de hoogte houden wanneer en waar we iets organiseren.
Regenkleding aan


Marjolein in beklimming


Mist


Zwaar?


Tweede klim
Hoogte profielGeen opmerkingen:

Een reactie posten