dinsdag 24 juli 2012

Interval training


Datum
24 juli 2012    (dag 18)
35 gr.
Van
St. Angeau
Naar
Aubeterre sur Dronne
Gereden afstand
85 km
Totaal gereden afstand
1270 kmVandaag zag het hoogteprofiel er al veelbelovend uit. We werden niet teleurgesteld. Het was de gehele dag heuvel op heuvel af. We hebben het maar gezien als een interval training voor de Pyreneeën die straks gaan komen. Om een stempel te bemachtigen hadden we gekozen voor de routevariant  door Angouleme. Helaas, in de kathedraal aangekomen was net de mis begonnen. Weer geen stempel dus. Het verkeer in Angouleme was uitermate vervelend. Er wordt erg aggresief gereden. Wel weer even wennen na de vele rustige weggetjes.

Navigatie was de rest van de dag eenvoudig. Lange rechte wegen van 10 a 15 km lang. Eén stuk ging over een heuvelkam met uitzicht naar beide zijden, erg fraai.

De temperatuur was vandaag hoog. Tot 35 graden Celcius. Dat betekent veel drinken. Voor water gaan we in Frankrijk altijd naar het kerkhof. Er is altijd een kraan die veel gebruikt wordt. Op een dag als vandaag drinken we toch ca. 4 liter water per persoon. 

Voor de kathedraal van Angouleme


Heuvel op


Water pakken ..........
.................. op het kerkhof

1 opmerking:

  1. Beste pelgrimisten,
    In Nederland drinken op het ogenblik mensen ook wel 4 liter per dag. Maar dan is het meestal geen water, Nederlanders kennende.
    Geen scheerfaciliteiten in Frankrijk, brother hahaha? Het staat je wel! Kijk wel uit dat tegen het eind je Spaanse sinterklaasbaard niet tussen je versnellingsapparaat komt!
    Veel plezier van ToYaH en Bert.

    BeantwoordenVerwijderen