dinsdag 17 juli 2012

Eindelijk mooi weer.


Datum
17 juli 2012    (dag 11)

Van
Chartres
Naar

Gereden afstand
83 km
Totaal gereden afstand
865 km

Vandaag eindelijk mooi weer. De ochtend op de camping in Chartres was toch wel bijzonder. Naast ons stond een Franse jongen met zijn mountainbike op en top beladen, ja nog meer dan wij bij ons hebben die onderweg naar Zwitserland is. Verder werd ik aangesproken door een man die vanuit Dordrecht naar Santiago is gelopen. Hij vond het leuk om weer pelgrims te spreken. Hij had nog diverse tips voor het verblijf in Spanje straks. De tocht van vandaag hebben we met z’n drieën gereden. Jules uit Haarlem is ook onderweg naar Santiago en doet het alleen. Al pratend vliegen de kilometers onder de banden door. Ondanks ons voornemen om vandaag niet te veel te rijden hebben we uiteindelijk toch 83 km gereden.
Onderweg  bij een Bar-Tabac waar we koffie gingen drinken hing een raamposter voor een optreden van Dave. Wie kent hem niet de Nederlands Franse zanger uit de jaren van Julian Clerc. Ik was dus de enige die Dave kende. Dat deze man nog optreedt. Tja je wordt ouder Papa. (dat is overigens van Peter Koelewijn)

2 opmerkingen:

 1. Beste Marjolein en Henri,

  Ik heb met ToYaH een paar weken op het huis en de dieren van haar ouders gepast, maar ben nu weer helemaal bijgelezen. Jullie schieten volgens mij al aardig op! Gelukkig hebben jullkie veel plezier samen en zal het nu toch eens met die regen afgelopen zijn?!

  Groetjes van ToYaH en Bert.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Henri en Marjolein,
  Goed om te lezen dat jullie al aardig vorderen met de reis en dat jullie er nog steeds zin in hebben.
  Ik hoop dat het weer wat beter wordt, lekker zonnetje en de wind in de rug.

  Groeten en veel succes verder,
  Han

  BeantwoordenVerwijderen